LOGÓ

A logó a legelső kapcsolat az ügyfelekkel. A logó nem hagyja magát elfelejteni. Ha kell merész, ha szükséges visszafogott. Az arculat szerves része, de maga a vállalkozás tükörképe. Állhat grafikából, de kizárólag betűkből is. 

Előfordul, hogy az ügyfélnek meghatározott elképzelése van a formákról, színekről, betűkről, s előfordulhat az is, hogy mindent rám bíz, s az első terv után folytatódhat a munka a végleges állapotig.
Rendelkezésre állok akkor is, ha egy régi, már nehezen használható logót kell vektorizálni.  Hogy ez mit is jelent? Ha felnagyítunk egy grafikát, annak minősége megváltozik, pixelessé, használhatatlanná válik. Ez egy vektoros logó esetében már nem történhet meg, a megfejelő fájlformátumokat növelhetjük, minőségének megtartásával,

már 10.000 Ft-tól

SZERETNÉL EGY LOGÓT, DE NINCS ÖTLETED?

Én ötletelgettem kicsit, így most az eredeti ár töredékéért a Tiéd lehet az egyik logó-tervem, ha úgy érzed, megvalósítottam az álmod!
Mennyi is ez a töredék ár? Az előre elkészített logók ára egységesen 6.000,- Ft. Ezért az összegért átadom a választott logó monokróm változatát is. Nézz körül, keress bizalommal!